Ons Pietenteam

Wij zijn een enorm leuk pietenteam, lees hieronder wie wij zijn.

Het pietenteam

kayvoo

Vlogpiet

Hey kinderen! Hier Vlogpiet. Ik vlog alles wat er binnen en buiten het kasteel gebeurt. Natuurlijk ook onze reis en de tijd dat we verblijven in Nederland. Ik heb ook mijn eigen YouTubekanaal genaamd: Lange Vlogpiet. Neem vooral een kijkje en abonneer!

Dakpiet

Hallo lieve kinderen! Ik ben Dakpiet en ik voel me helemaal thuis op alle daken. Ik bezorg alle pakjes via jullie daken. Dus hoor je iets op je dak? Schrik dan niet want het is Dakpiet met een cadeau.

kayvoo
kayvoo

Rommelpiet

Hey lieve kindjes, Mijn naam is Rommelpiet. Ik hou van rommel maken, dus als jullie nou thuis een keer veel rommel hebben gemaakt. Geef mij maar de schuld!

Planpiet

Regelen, planningen en afspraken maken dat is waar ik als planpiet van hou! Een echte kantoorpiet dus. Samen met mijn pietenvrienden loop ik al jaren met Sinterklaas mee. Het mooiste van het Sinterklaasfeest? De glimlach van een kind! Dat gevoel is onbetaalbaar! 
Ben soms snel moe en volgens Sinterklaas best wel lui en loop een beetje vreemd. 
Dus zie je me een keer op straat? Kom dan gezellig hoi zeggen!

kayvoo
kayvoo

Dierenpiet

Ik ben Dierenpietje, Ik hou van elk dier wat je maar kan bedenken. Maakt niet uit hoe groot of hoe klein ze zijn, ze zijn gewoon lief. Ik hoop jullie snel te zien met al jullie dierenvriendjes!

Pechpiet

Hallo lieve kinderen. Ik ben pechpiet, omdat ik altijd pech heb. Ik val veel van het dak en struikel over mijn eigen veters. Als je mij voorbij ziet struikelen met wat domme acties. Kom dan vooral een praatje maken.

kayvoo
kayvoo

Rijmpiet

Dag kinderen! Ik zat eens te denken wat ik jullie dit jaar moest gaan schenken! Ohja ik ben het, de rijmpiet. Ik loop bijna heel de dag te rijmen. Dus als jullie een rijmpje vinden in je schoen, wie weet heb ik hem dan wel geschreven!

Stuntelpiet

Hooiii kindertjess! Ik ben stuntelpiet en mijn naam zegt vast genoeg! Loop je op straat of wordt je wakker van een heel hard “AUWW” dan ben ik weer van het dak gevallen.


kayvoo
kayvoo

Malle pietje

Ik ben Malle Pietje! Altijd druk bezig met grappen en grollen. Het voelt als een sport om alle andere pieten in de maling te nemen. Verder zorg ik goed voor m’n pietenvrienden en probeer ik toch altijd een lach op hun mond te krijgen!

Muziekpiet

Lieve lieve kindjes! Ik ben muziekpiet! Soms als de Sint wat tegen me zegt, dan hoor ik hem niet. Dat komt dan omdat ik heel graag naar muziek luister met van die dopjes in je oren. Sinterklaas moppert dan makkelijk, maar hij vindt me toch wel heel lief hoor!


kayvoo
kayvoo

Stoere piet

Hallo, ik ben Stoere Piet. Ik durf razendsnel via elke dakgoot en op het hoogste dak. Niets of niemand kan me tegenhouden om een pakje bij jou in je schoen te doen.

Strooipiet

Strooien, Strooien , Strooien! Hallo allemaal mijn naam is Strooipiet. Ik zorg er elk jaar voor dat jullie lekker kunnen blijven snoepen. Want als ik ergens blij van word zijn het vooral de kinderen die heerlijk aan het genieten zijn van hun pepernoten, schuimpjes en ander lekker snoepgoed. Ik vind het zelf ook wel heel lekker, dus als je me ziet ben ik waarschijnlijk aan het snoepen!

kayvoo
kayvoo

Snoepjespiet

Hey lieve kindjes, Ik ben snoepjespiet. Ik hou ervan om mijn snoepjes uit te delen aan jullie. Maar als de mijn jute zak snel leeg is, neem me dan niet kwalijk, dan heb zelf trek gehad in snoepjes

Knuffelpiet

Hallo, veel van jullie weten al dat ik knuffelpiet heet. Ik vind knuffelen namelijk heel fijn. Met kindjes maar ook met m’n lieve KiKabeer Pietertje, die neem ik overal mee naar toe! Tot gauw.

kayvoo
kayvoo

Koffie piet

Hee, Hee, hallow! 
Koffiepiet is er dit jaar ook weer bij. In de ochtend zet ik voor alle pieten de lekkerste kopjes koffie. Sommige kinderen en pieten lusten geen koffie. Wees maar niet bang. Ik maak namelijk ook de lekkerste chocolademelk! Dus zie je ergens een kopje koffie staan? Misschien is die dan wel door mij gemaakt.

Pietje Precies

Hallo, ik ben Pietje Precies! Ik zorg ervoor dat de pakjes precies op tijd aankomen zodat ieder kind in Nederland weer blij is. Alleen ben ik zelf nooit zo precies, dus mijn naam is wel een beetje gek!


kayvoo
kayvoo

Kleurpiet

Hallo kinderen, mijn naam is Kleurpiet. Ik breng al jullie kleurplaten en tekeningen naar de Sint. Ik kan zelf ook leuk kleuren en help jullie graag met kleuren! Hoop van jullie veel tekeningen te krijgen dit jaar!


Stuiterpiet

Heey lieve kinderen! ik ben stuiterpiet, omdat ik zoveel van stuiteren hou! Dus hoor je ’s nachts gerommel op je dak? Dan stuitert Stuiterpiet op je dak de schoorsteen in.


kayvoo
kayvoo

Leespiet

Hallo kinderen! Mijn naam is Leespiet. Ik hou heel veel van lezen, vooral de verhalen over sinterklaas en over ons de zwarte pieten. Weet je wat nog leuker is om te lezen? Jullie rijmpjes en gedichten. Ik hoop dat ik veel van jullie rijmpjes en gedichten mag lezen!


Lachpiet

Hey Lieve kindjes, mijn naam is lachpiet. Ik word heel erg blij van al die lieve kinderen en daarom lach ik het hele jaar door!

kayvoo
kayvoo

Danspieten

Hallo allemaal! Wij zijn de Danspieten. We doen niets liever dan dansen. Als je ooit hele harde sinterklaasmuziek hoort, dan komt dat door ons. Hopelijk dansen jullie allemaal weer met ons mee dit jaar.


Disneypiet

Hey lieve kinderen, Mijn naam is Disneypiet. Ik hou van alles wat met Disney te maken heeft. Alle films, alle liedjes! Ik zing zo ook heel graag mee! en als je ooit een vraag hebt over Disney? Vraag het mij want ik weet er alles over!

kayvoo
kayvoo

Computerpiet

Hallo ik ben de computerpiet! Rijmpjes en gedichten die typ ik niet. Werk de sint’s computer niet dan belt hij mij. Met een werkende computer maak ik hem weer blij. Als de sint mij roept, sta ik dag en nacht paraat. Wanneer er weer iets mis is met dat apparaat. Zolang de Sint nog kan mailen, zal dat heel veel tijd schelen en kan hij jullie sneller cadeautjes geven. Computerpiet!

Contact

Email: info@pietenchaos.nl                    
Telefoon: 06 - 40 67 07 88