Wie zijn wij?

Wij zijn Stichting 'de PietenChaos' en we bestaan al meer dan 10 jaar. In die 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een grote groep zwarte pieten. Met elkaar werken we aan een leuk en mooi sinterklaasfeest voor jong en oud.

Sinds december 2010 zijn de eerste stappen gezet naar het worden van een echte sinterklaasstichting en op 14 oktober 2014 zijn we officieel ingeschreven als sinterklaasstichting. Als PietenChaos hebben we er voor gekozen om ons in te zetten voor een goed doel. Na kort nadenken hebben we voor stichting KiKa gekozen, maar hier zullen we in het stukje ‘ons goede doel’ meer over vertellen.
Al onze pieten hebben een eigen pietennaam en een eigen karakter. Meer informatie over onze pieten vindt u bij het kopje “Ons pietenteam”. 

Als groep vinden we het belangrijk dat alle kinderen een geweldige sinterklaastijd hebben. Daarom zijn wij het hele jaar door druk bezig met plannen en organiseren van een mooi sinterklaasfeest.  

Stichting de PietenChaos volgt de verhalen van Sinterklaas op televisie, zodat we het sprookjes zo levendig mogelijk kunnen houden. Natuurlijk gaan we voor een traditioneel Sinterklaasfeest.

Het sinterklaasseizoen begint altijd met de landelijke intocht op de televisie, maar ook komen we met Sinterklaas naar Zevenbergen op Pakjesboot 7.

kayvoo

Contact

Email: info@pietenchaos.nl                    
Telefoon: 06 - 40 67 07 88